Cercar en aquest blog

dijous, de març 15, 2012

LECTOESCRIPTURA

Juntament amb na Marina, encarregada del programa de Lectoescriptura, hem creat un racó de confegir contes. 
Tenim tres murals: en el primer s'especifiquen les  parts que formen una Narració ( Començament, nus i desenllaç), en el segon hi ha tot un recull de possibles començaments, inicis de contes ( Hi havia una vegada, Temps eren temps...), en el tercer tot un recull d'exemples de finals (i van ser feliços i menjaren...).
Primer, a partir d'unes targes amb il·lustracions, hem escollit un lloc, un objecte i un personatge. Cada alumne ha inventat un conte i l'ha redactat en un esborrany. Una volta corregit, l'hem passat a net i l'hem il·lustrat. Han quedat fantàstics!

dimarts, de març 13, 2012

els ecosistemes

Nosaltres anomenam els components dels Ecosistemes:
1.Ambient físic (aigua,aire,temperatura,humitat,sòl, llum, altura) i
2.Ambient biològic éssers vius (animals, plantes, fongs...).

Us recomanam una pàgina web, per anar practicant sobre el tema.http://colevbi2cp.blogspot.com/2012/01/els-ecosistemes.html


Pintam amb en MIRÓ

Hem treballat l'artista Joan Miró. El simbolisme, els colors, la temàtica ( la importància de la natura, de l'univers i de la gent per l'autor), les principals tècniques que utilitzava. Na Lin Pons ens va mostrar una obra seva realitzada a partir d'una obra emblemàtica del pintor. Vam provar de fer el mateix i vam crear noves obres. Ens vam divertir experimentant amb els colors, les tècniques i els simbolisme.

INFORMACIONS

INFORMACIONS:
El grup de tercer B, té un control de medi :"Els éssers vius i el seu medi ambient", el proper divendres,
 dia 16 de març. I un control de mate: taules, multiplicacions,perímetre,àrea,fraccions, el dilluns dia 19 de març. Recordau que, a partir d'aquest mes de març, tots els controls els haureu de portar a la classe signats per les famílies.